Изпълнителна агенция Автомобилна администрация извършва преди преди началото на учебната година

...
Изпълнителна агенция Автомобилна администрация извършва преди преди началото на учебната година
Коментари Харесай

Проверяват училищните автобуси

Изпълнителна агенция  " Автомобилна администрация " прави преди преди началото на образователната година инспекции на всички рейсове, пренасящи на деца и възпитаници, оповестиха от Министерството на превоза и известията (МТС). 

Проверките ще продължат от през днешния ден до 14 септември 2023 година Те са част от ограниченията за възстановяване на сигурността и сигурността на децата и учениците.

Инспекторите правят предпазен надзор във компаниите, които ще транспортират деца през новата образователна година. Основната цел е да се ревизира дали превозвачите и техническото положение на транспортните средства дават отговор ли на всички условия. Аки бъдат открити нередности, ще бъдат издавани наставления за отстраняването им.

От първия образователен ден до 21 септември ще се правят и инспекции на пътя, като ще се следи за техническото положение на рейсовете, за съществуването и валидността и на нужните документи за осъществяването на транспортите, както и дали са изпълнени направени по-рано наставления.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР